DIN ACEEAȘI CATEGORIE

Admitere - sesiunea septembrie 2018
Liste preliminare cazări 2018-2019
VERIFICATI PUNCTAJUL
OFERTA DE CAZARE - In atentia studentilor care doresc sa solicite cazare pe timpul studiilor
FISA DE LICHIDARE
PROGRAMARE EXAMEN DE LICENTA / DISERTATIE
Pasapoarte de angajabilitate experienta profesionala garantata înainte de absolvire
Admitere 2018: Acordarea arhierestii binecuvantari pentru inscriere
SESIUNEA DE RESTANTE VARA 2018
In atentia studentilor inscrisi pentru un loc in tabera de vara

SEMINARUL REGIONAL „FAMILIA IN SOCIETATEA CONTEMPORANA” EDITIA a V-a


Sucursala Teritorială Iaşi a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România în parteneriat cu Centrul de Formare Profesională al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi, Fundația Alături de Voi România, Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” Iași – Secția de Asistență Socială din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice – Departamentul de Sociologie și Asistență Socială, Asociația Psiterra, Asociația „Aproape de Oameni”,vă invită la SEMINARUL REGIONAL „FAMILIA ÎN SOCIETATEA CONTEMPORANĂ”, EDIȚIA a V-a, ce se va desfășura în perioada 24 – 25 mai 2018 la IAȘI.
În această perioadă a anului, se serbează două valori esenţiale: FAMILIA (în data de 15 mai – Ziua Internaţională a Familiei) şi COPILUL (în data de 1 iunie – Ziua Internaţională a Copilului).
Activitatea profesională a asistenţilor sociali se derulează în raport cu aceste două valori. În acest sens dedicăm o manifestare cu caracter ştiinţific, care este şi o activitate de formare profesională continuă pentru asistenţii sociali. Seminarul va fi organizat în două zile:
– joi 24 mai 2018, orele 17.00 – 19.00 va avea loc DEZBATEREA PUBLICĂ pe tema „Familia în societatea contemporană” în SALA BAPTISTERIU din cadrul MUZEULUI MITROPOLITAN IAȘI (B-dul Ștefan cel Mare și Sfânt, Nr. 16, Iași). Invitați speciali: Doamna Prof. univ. dr. Cristina GAVRILUȚĂ -Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice, Preot Prof. univ. dr. Ioan Cristinel TEȘU – Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” Iași, Doamna Prof. univ. dr. Marie Jeanne ALDEA – Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.
– vineri 25 mai 2018, orele 9.00 – 16.00 se va desfășura sesiunea științifică a seminarului „Familia în societatea contemporană” la Centrul de Formare Profesională al D.G.A.S.P.C. Iaşi (Str. Azilului, Nr. 1, Iaşi). Invitați speciali: asistenți sociali din cadrul Sucursalei C.N.A.S.R. Iași și D.G.A.S.P.C. Iași,cadre didactice universitare din cadrul Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice – Departamentul de Sociologie și Asistență Socială, psihologi.