DIN ACEEAȘI CATEGORIE

Admitere - sesiunea septembrie 2018
Liste preliminare cazări 2018-2019
VERIFICATI PUNCTAJUL
OFERTA DE CAZARE - In atentia studentilor care doresc sa solicite cazare pe timpul studiilor
FISA DE LICHIDARE
PROGRAMARE EXAMEN DE LICENTA / DISERTATIE
Pasapoarte de angajabilitate experienta profesionala garantata înainte de absolvire
Admitere 2018: Acordarea arhierestii binecuvantari pentru inscriere
SESIUNEA DE RESTANTE VARA 2018
In atentia studentilor inscrisi pentru un loc in tabera de vara

LISTE PROVIZORII BURSIERI


Principii stabilite in şedinta de analiză şi distribuire a burselor studenţesti:

- Un student nu poate beneficia de bursa sociala SI DE bursa de studii.

- În distribuirea burselor de studii se are în vedere recompensarea studentului/ei care are constant rezultate bune la învăţătură.

- Departajarea studenţilor cu acelaşi puntaj se face în funţie de punctajul obţinut în semestrul precedent. Dacă şi în acest caz nu se poate realiza departajarea atunci se merge progresiv până la media de admitere la studii. În situaţia în care studenţii nu pot fi departajaţi nici în funcţie de media de admitere atunci departajarea se va face în funcţie de media anilor de studii obţinută în ciclul de studii anterior. 

- Anului I de studii nu se acordă bursă de merit.

- Bursele de merit se acordă în funcţie de veniturile calculate pe fiecare specializare, primului/ei sau primilor clasat/ă/ţi, cu un punctaj cel puţin egal cu 295 de puncte, doar în funcţie de sumele de la minister.

- Bursele integrale se acordă în funcţie de veniturile calculate pe fiecare specializare, în pondere de 30% din totalul sumei alocate pentru burse de studii.

- Dacă fondurile pentru o specializare sunt reduse, ca urmare a numărului mic de studenţi bugetari, s+a urmărit oferirea de burse pentru a cât mai mulţi studenţi. Se vor acorda, în limita fondurilor, doar burse de studiu parţiale.

- În cazul specializărilor cu număr redus de studenţi dar care au mulţi studenţi cu punctaj 300 atât pe ultimul semestru cât şi pe cele anterioare (caz întâtnit la studii de master sau la specializarea de licenţă Artă sacră) se vor acorda, în limita fondurilor, bursă de studii parţială primilor clasaţi în urma departajărilor.

- Departajările la anul I se fac in funcţie de media anilor de studii de la nivelul de invaţământ precedent.

Vor beneficia incontestabil de burse sociale cei proveniţi din Centre de plasament şi cei care au depus dosare medicale. După aceste categorii, bursele sociale se distribuie strict în funcţie de veniturile pe membru de familie.

Orice nelamurire va rog sa o sesizati secretariatului pana marti, 21.11.2017. Cei care apar in lista va rugam sa prezentati urgent, la secretariat, un extras de cont pentru a se putea face plata. 

Listele finale au un alt format si vor fi afisate la timpul potrivit!
 
Liste BURSE MASTER PROVIZORII.xls
Liste BURSE LICENTA PROVIZORII.xls
 
Va informez bancile la care studentii  pot sa-si deschida cont pentru
virarea burselor, an universitar 2017-2018, sem.1:
- B.R.D.,
- Transilvania,
- ING,
- B.C.R.,
- Raiffeisen,
- Alpha Bank,
- Piraeus,
- Bancpost.