DIN ACEEAȘI CATEGORIE

Anunt important credite
Selectie pentru predare Erasmus +, 2018!
ORARE SEM 2
programare examene licenta si disertatii
Programare restante Muzica februarie 2018
RESTANTE FEBRUARIE 2018
Se elibereaza adeverinte sctp
programare sesiune feb 2018
Anunt inscriere finalizare studii februarie 2018
perioada transferuri feb 2018

Eveniment Caritabil - Concert Paula Seling


Facultatea de Teologie Ortodoxă din Iaşi, Secţia Teologie Ortodoxă-Asistenţă Socială împreună cu Asociaţia "Sfânta Iuliana" din Iaşi organizează Concertul caritabil de colinde, "Solidari prin cânt!", Ediţia a II-a.
Scopul filantropic al acestui Concert de colinde este reprezentat de crearea unui fond de burse sociale, destinat unui număr de 15 elevi şi studenţi proveniţi din familii foarte sărace şi din medii defavorizate.
Concertul caritabil în care va concerta renumita şi mult îndrăgita Paula Seling alături de corul "Byzantion" va avea loc în ziua de marţi, 20 decembrie 2016, în ajun de Sfânta Iuliana, începând cu ora 15.
Mult aşteptatul eveniment şi îndrăgiţii maeştri ai cântului vor fi găzduiți în Aula Magna a Bibliotecii Centrale Universitare din Iaşi.
Vă aşteptăm cu mult drag, inimă bună şi colinde pentru sufletul dumneavoastră!
Intrarea în sală se va face pe baza unei invitaţii cu valoare, care va constitui darul sau donaţia dumneavoastră (50 ron/adult şi 25 ron/elev/student) pentru acest scop nobil. Pentru rezervarea unui loc în sală vă rugăm să ne contactaţi la următoarele numere de telefon:
Din partea Secţiei de Teologie Ortodoxă-Asistenţă Socială: (0758312351) M. Polixenia Nistor
Din partea Asociaţiei Sfânta Iuliana: (0746 300456) Angela Juncu